Alkoholivabad
Sobiv veganitele
Ilma kunstlike maitseaineteta
Ilma säilitusaineteta
Meie filosoofia on lihtsamast lihtsam: luua puhaste maitsetega kvaliteetseid käsitööna valminud vahujooke, mis oleksid heaks alternatiiviks alkohoolsetele jookidele.
Meie joogid sobivad igas vanuses tarbijale. Meie vahujoogid on mõeldud kõikide väiksemate ja suuremate sündmuste tähistamiseks või lihtsalt hetkedeks, kui soovid endale midagi head lubada.
Sinikuslapuu - tüümian
VAHUJOOK
Meie teine limited edition vahujook on valminud koostöös tippkokk Angelica Udekülliga – tema retsept ja meie teadmised saavad kokku selles õrnalt mullitavas joogis. Sinikuslapuu ja metsiku tüümianiga alkoholivaba pidupäevajook on ühteaegu värskendav ja aromaatne. Selles sügavpunases joogis kohtuvad hapukalt marjane sinikuslapuu, piprase noodiga metsik tüümian ja magusalt pehme noodi lisab joogile vanill. Jook täiendab hästi erinevaid toite ja on mõeldud kõikide pidulike ja vähempidulike hetkede tähistamiseks.
Rabarber-kuusk
VAHUJOOK
Elegantne jook, milles kohtuvad rabarber ja kuusevõrsed, on saanud just maitseekspertide eriliseks lemmikuks. Särtsaka sidruniaroomiga ning kergelt mõrud kuusevõrsed annavad joogile põhjamaise põlismetsa emotsioonid, mida tasakaalustavad õrnad vihjed värskest rabarberist. Ainulaadset maailmatasemel joogielamust märgati kiiresti ning Rabarber-kuusk vahujook võitis 2020. aastal Eesti parima mahejoogi tiitli. Pidulik jook sillerdab klaasis roosakas-kuldselt ning on elegantselt õrna mulliga. Alkoholivaba vahujook sobib imeliselt punase liha, bœuf à la tartar’i, carpaccio või peediorsotoga.
Öun-kadakas
VAHUJOOK
Meie õuna-kadaka vahujook on kiiresti muutunud gurmaanide ja foodie’de lemmikuks. Ainulaadne kadakamari rõõmustab joojaid puuviljaste ja pipraste nootidega, mis koostöös maheõuntega jätavad endast mälestuse mahlase poolkuiva järelmaitsena. Kirjeldatud omadused garanteerivad joogi sobivuse valge liha, salatite ja idamaiste roogadega. Kindlasti proovi õuna ja kadaka kooslust ka näiteks õunakoogi või sõpradega jagatud rikkaliku juustuvaliku kõrvale.
Kirss-vaher
VAHUJOOK
Idee selleks unikaalseks maitseelamuseks tekkis küsimusest: „Kuidas sobituvad omavahel kaks üksteisega konkureerivat põnevat, kuid täidlast maitset?“. Imeliselt! Esimesena võib tunda kirsside sügavat aroomi, mis sobitub veatult röstitud vahtralaastude suitsuste nootidega, jättes maha meeldivalt pika järelmaitse. Šikilt punakas jook sobib imeliselt grillitud liha ja köögiviljade ja juustuvaliku saatjaks.
Saadaval poodides
Öun ei saa garanteerida kõikide toodete saadavust erinevates kauplustes.
Liitu kõige mahlakama uudiskirjaga!
Kustuta oma teadmisjanu värskelt pressitud mahelugude ja -uudistega, mis on käsitsi nopitud meie õunafännide meeskonna poolt ja mis jõuavad otse sinu meilboksi.